słuchaj stary,bierz to DSG, zajfajnie się z tym śmiga,nie ma wkurzającego machania lewarkiem biegów
Proszę o pomoc w wyborze pilne !
Zwiń
X
-
kazek103 - z tapicerek masz dostępne crystal onyx i grey (nie wiem, co to za tapicerka "blue"). Bierz onyx-a. Zamiast podgrzewanych foteli wolałbym przeznaczyć tą kasę na Light Assistance, czyli właśnie m.in. automatycznie ściemniające się lusterko wsteczne. Co do DSG - może i fajna sprawa, ale co będzie z tą skrzynią po 100.000 km...? Jak się sypnie - przeciąg w kieszeni. Najlepiej wejdź sobie na http://www.cc.skoda.pl/ i złóż sobie auto, korzystając z konfiguratora. Wtedy dobierzesz sobie to, co Ci potrzebne w aucie - jak będziesz zadowolony, to będziesz zadowolony, że to Ty sam skonfigurowałeś sobie samochód. A jak w pewnym momencie stwierdzisz, że czegoś potrzebnego nie zamówiłeś, lub zapłaciłeś za coś absolutnie zbędnego - to też pretensje będziesz miał tylko do siebie.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103Budżet to 73 tyś , czekam jeszcze na korzystniejszą ofertę ale nie sądzę aby dało się zejść
I bierz 1.8TSI bo jak już ktoś napisał mocny nigdy za wiele, kupisz 1.4TSI i jak po miesiącu będzie mało to nic z tym nie zrobisz a 1.8TSI bardzo rozwojowy silnik.
Ze swapem silnika i skrzyni będzie ciężko, wszystko inne możesz dołożyć :idea:
I weź czujnik deszczu, zmienisz tylko włącznik świateł i zyskasz czujnik zmierzchu.Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103Do czego będzie przydatny ten czujnik zmierzchu ?
Za to naprawdę przydadzą ci się fotohromatyczne lusterka. Naprawdę fajna i proktyczna rzecz.Zamieszczone przez andrzej111bierz 1.8TSI bo jak już ktoś napisał mocny nigdy za wiele, kupisz 1.4TSI i jak po miesiącu będzie mało to nic z tym nie zrobisz a 1.8TSI bardzo rozwojowy silnik.
Ze swapem silnika i skrzyni będzie ciężko, wszystko inne możesz dołożyćCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103A jak jest z ksenonami są jakieś problemy
Zamieszczone przez kazek103ewentualna droga naprawa po spaleniu ?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103Do czego będzie przydatny ten czujnik zmierzchu ?
Poza tym tak jak pisałem biorąc czujnik deszczu, dostajesz ekstra zmierzchu razem z lusterkiem fotochromatycznym
+ do tego możesz sobie ustawić że szyby szyby się zamkną jak zacznie padać deszczSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Ok. fajna sprawa przemyślę to.
Wracając do ksenonów rozmawiałem przed chwilą z dealerem i powiedział że te lampy
"ksenonowe" działają tylko jako mijania , natomiast drogowe to zwykła żarówka
bi ksenony super rzecz tylko obecnie zarezerwowana dla Superba i Yeti.
W związku z tym jest sens dopłacić 3300 do krótkich ksenonów ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg44A ile jeździsz na długich światłach, drogowych. Głównie są używane mijania i mijania jak przełączasz na długie nie gasną. Jak się przesiadałem na samochód z Xenonami to stwierdziłem, że nie są mi potrzebne długie, naprawdę jest duża różnica.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janek11Zamieszczone przez greg44A ile jeździsz na długich światłach, drogowych. Głównie są używane mijania i mijania jak przełączasz na długie nie gasną. Jak się przesiadałem na samochód z Xenonami to stwierdziłem, że nie są mi potrzebne długie, naprawdę jest duża różnica.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez caveman_Zamieszczone przez idas- bi-ksenony skretne,
skoda ma ksenony krótkie długie są zwykłe :diabelski_usmiech
Wniosek jeden: daruj sobie Skode, kupuj VW, albo Audi :twisted:VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez idasZamieszczone przez caveman_Zamieszczone przez idas- bi-ksenony skretne,
skoda ma ksenony krótkie długie są zwykłe :diabelski_usmiech
Wniosek jeden: daruj sobie Skode, kupuj VW, albo Audi :twisted:
Komentarz
-
Komentarz